Partners

De Redactie in Monnickendam. Ik geef diverse trainingen voor dit geweldige bureau: in-company (Effectief schrijven, Copywriting), open inschrijving (Schrijfcoach) en Summerschools (van Online Killercopy tot en met Schrijfcoach). Erg de moeite waard is Het Taalcongres dat De Redactie regelmatig organiseert. Met Marlene Rooseman geef ik de workshop Schrijven als een Topverkoper. Op 19 november 2020 in Amersfoort. 

Het Nederlands Medianetwerk Trainingen. Dorien van Schie en Bas Vlugt hebben een mooi portfolio aan trainingen opgebouwd. Ik geef Copywriting in English, een in-company-training die bedrijven helpt om betere Engelse content te ontwikkelen. En de opleiding Schrijfcoach, de lange versie (7 dagen). 

M-Fuel, het media- en opleidingsbureau van Guus Pastijn. Samen met Guus ontwikkel ik content (zoals een reeks artikelen over het voortgezet onderwijs in West-Friesland) en opleidingen. Guus is course director voor de Leergang Schoolpositionering en Onderwijsmarketing van Dyade. In deze opleiding, die op Nyenrode plaatsvindt, geef ik het onderdeel Storytelling.