Opfrisser Schrijf- en Taalcoaches

1 of 2 dagdelen

Met De Opfrisser houd je schrijf- en taalcoaches scherp en fris

Supergemotiveerd en vol energie beginnen ze met hun mooie werk, de schrijf- en taalcoaches. Hoe houd je ze scherp en fris? Zo: je nodigt Sandra Ju en Dolf Weverink uit om een of twee dagdelen met de coaches aan de slag te gaan.

Coaching- en gesprekstechnieken opfrissen, blokje tekst en taal, de nieuwste inzichten delen (van Design Thinking tot en met ChatGPT) en leren van elkaar. En dan weer scherp en fris aan de slag.

Sandra Ju, coach, mediator, trainer en rechter

Dolf Weverink, schrijftrainer, coach, opleider en tekstschrijver

Opfrisser met de taaltrainers en schrijfcoaches van de gemeente Oss

Open inschrijving | in-company | individueel & teams

Schrijf je in, stuur een bericht naar dolf@weverink.nl

Opfrisser schrijf- / taalcoach    € 525,-

Prijs per deelnemer ex btw, inclusief literatuur

(‘Schrijven met lef en liefde’, ‘Lola en de rode ballen’)

Kleine groepen, veel aandacht (2 trainers), video-analyse, uitgebreide feedback, top trainers (thuis in Gebruiker Centraal, Direct Duidelijk, Taalakkoord, Design Thinking, Het Nieuwe Schrijven, Chat GPT, ambtelijke en juridische taal, online)

Sandra en Dolf leiden professionals op die werken voor gemeenten, het Rijk, overheidsinstellingen, zorginstellingen, advocatenkantoren en rechtbanken, ondernemingen in de IT, zakelijke dienstverlening, vakmedia en publieksmedia.

In-company en op maat

Voor De Redactie geef ik de tweedaagse Masterclass Schrijfcoaching 

Opleiding Schrijfcoach (2 dagen)

Als Schrijfcoach ben je competent op twee terreinen. Om te beginnen ben je een goede non-directieve coach. Je stelt de juiste vragen, bent belangstellend en empathisch en helpt je gesprekspartner zo een heldere bedoeling te formuleren. Je hanteert Socratische uitgangspunten om tot nieuwe inzichten te komen. Vervolgens kijk je samen met je gesprekspartner of en in hoeverre deze inzichten aan bod komen in de tekst of de content waar je samen naar kijkt. 

Als Schrijfcoach geef je, wanneer De Bedoeling helder is, ook tips en suggesties. Je doet dan een beroep op je texpert-competenties. In de opleiding krijgen beide competentiegebieden de ruimte, en in de rol van Schrijfcoach komen ze samen.